Unde merg? La Cabana Mălăiești

Unde merg m-a dus sâmbăta ce tocmai a trecut la Cabana Mălăiești. A fost o excursie lungă de tot, am plecat din București la 6 dimineața și ne-am întors pe la 23:30. Zi plină până la vârf. Putea să fi fost și ceva nițel mai scurtă dacă nu ne lălăiam noi atâta pe traseu.

Drumeția propriu-zisă a fost foarte frumoasă. A fost mai grea în prima parte pentru că urci și tot urci până la cabană, noroc că drumul trece prin pădure și nu ne-a bătut soarele în cap. Odată ajunși acolo, cine a dorit a avut parte și de un bonus, un urcuș până la Padina Crucii, pe un moț de munte aflat în spatele cabanei, cu vreo 200m mai sus. Eu însă am declinat oferta 🙂 , poate m-oi încumeta data viitoare ( sau într-o viață viitoare ).

Ne-am întors la autocar pe același drum, mult mai ușor de străbătut la vale. Și cu asta basta, s-a terminat și bomboana zilei.

Pe drumul forestier

De pe-aici începe cărarea.
Popas de admirat priveliști înspre Codlea și Brașov
Iacătă și Cabana Mălăiești

Moțul din stânga e Padina Crucii
O privire spre Postăvaru

A și plouat 5 minute, după care am fost răsplătiți cu un curcubeu
Căldarea Mălăiești, între Bucșoiu și Padina Crucii

 

Nici un urs pe drum.

Înapoi de unde am plecat
Despre AncaHM Articolele 686
Sunt Ulițarnica, adică acea parte a sufletului Mihaelei responsabilă cu zburatul pe covoare fermecate prin cât mai multe cotloane ale Pământului. Dacă sunteți curioși să vedeți lumea prin alți ochi, poftiți de frunzăriți !

Fii primul care comentează

Ceva păreri ... observații ... dojeni ...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.