În expediție

Voi știți zbura? Suntem curioși să știm. După părerea noastră nu e mare lucru. Întindeți aripioarele și vă dați drumul în necunoscut. Noi așa facem. La început facem ture mai scurte, de recunoaștere, și ne întoarcem repejor acasă. Dar, după ce ne lămurim cum stă treaba cu obiectele din jur și după ce ne stabilim câteva repere, gata, pornim în expediție.

Ne place să descoperim tot ce-i în casa asta. Ne ducem și în hol și în bucătărie, bine că sunt peste tot locuri unde putem ateriza la înălțime. Bune mai sunt dulapurile, rafturile bibliotecii, cuierele, ba chiar și frigiderul. Sunt locuri perfecte pentru o scurtă escală pentru tras  sufletul.

În ceea ce privește manevrele pe care le executăm … Putem face rotocoale prin întreaga cameră, putem face opturi, putem ateriza brusc pe covor sau înălța până sus de tot pe dulap. Putem trece razant prin coafura Colocatarului, dar numai când stă locului în fotoliu. Ce vreți, suntem curioși să vedem ce face. Oare de ce nu vrea să zboare cu noi ?

Dar n-avem chef de zburat tot timpul. De exemplu, Aurică n-am mai zburat deloc la bătrânețe, nu-l mai țineau aripioarele. Suntem ca voi, Oamenii, cum înaintăm în vârstă nu ne mai stă gândul deloc la expediții, savurăm lucrurile din jurul casei.

Dar să știți că zburatul ăsta ne cam obosește. După ce ne săturăm ne întoarcem de bunăvoie și nesiliți de nimeni în căsuța noastră, pentru un pui de somn.

Hm, interesant locșor. Numai bun de făcut meditație
Na. Mai departe nu mă pot duce

Nimeni n-a ajuns mai sus decât mine !!!
O ședință de lucru.
Văd tot ce puneți la cale, de aici de sus de pe cuier

Somn ușor …
Vise plăcute …
Despre AncaHM Articolele 562
Sunt Ulițarnica, adică acea parte a sufletului Mihaelei responsabilă cu zburatul pe covoare fermecate prin cât mai multe cotloane ale Pământului. Dacă sunteți curioși să vedeți lumea prin alți ochi, poftiți de frunzăriți !

Fii primul care comentează

Ceva păreri ... observații ... dojeni ...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.